Barion Pixel
Menü
Kosár

Bang Bang - Caramel Tabacheria - Karamellás Dohány izű aroma - 10 ml

Karakteres világos dohány mix, jellegzetes, édes karamellás jegyekkel. Az egyik legnépszerűbb kombináció az eliquidek között. Kis kirándulás a klasszikus ízek világába. Édes, erőteljes, az aroma ami már-már elixír. Kellemes, megunhatatlan, desszert jellegű gőzöket kínál minden olyan vapernek, aki szereti a hagyományos ínyencségeket. Egy kis játék az érzékeinkkel, egy kis rafinéria a kazánokban. Egy aroma, amely megváltoztatja a régi szokásaidat....

Infó:

  • Desszert/Dohány ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Canada Flavor Lab, Kanada

Ajánlott keverési arány: 10-15% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 5-15 nap

Figyelem! Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód