Barion Pixel
Menü
Kosár

Bombo Viper - Bondage - Dinnye, Körte, Lime, Alma és Kókusz ízű Longfill Aroma - 40/120 ml

A stílus, ami mindenkinek jól áll! Egy kis Japán, egy kis Európa, és egy kis trópusi fuvallat…Kóstolj meg egy igazi fúziós receptet. A japán shizuoka dinnye illatos édessége, a vízikörte frissítő gyümölcsösségével adja a bódító alapot. Ebbe táncol bele az alma harsány, fűszeres csípőssége, amit a kókusztej jellegzetes aromája tompít némileg. És amikor azt hiszed, ezt már nem lehet fokozni, akkor érkezik a lime könnyed citrusossága. A Viper több, mint egy jó recept, egy érzés!

Infó:
• Gyümölcs ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 40 ml aroma, 120 ml flakonban
Gyártó: Viper Eliquids/Bombo, Spanyolország
Ajánlott keverési arány: Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 5-15 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód