Barion Pixel
Menü
Kosár

Bubble Island

3, 2, 1, ízrobbanás! A gyümölcsök otthona, az igazi vörös bolygó felrobbant, és az eget hasító, minden apró darabja ebben az aromában landolt. Az összetevőket felsorolni is nehéz: érett, csípősen friss eper, földesen illatozó málna, fanyar szeder, erőteljes, fűszeres feketeribizli, csodás aromájú áf..
1,920 Ft
Nettó ár:1,512 Ft
A limonádé, ami más, mint amit eddig ismertél! Bubble Island szívében, az őserdő mélyén rejtőzik egy kristálytiszta, pezsgő vizű tó, amelyben tombolnak az apró, színes buborékok. Ha a hullámokba dobsz bármilyen gyümölcsöt, abból mindig valami varázslatos dolog születik. A maláj likvidmesterek nem sp..
1,920 Ft
Nettó ár:1,512 Ft
Bubble Island - Mango N Banana - Mangó és Banán izű aroma - 10 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
100% gyümölcs a friss, nyári ízek kedvelőinek. Lógatnád a lábad a hűvös hullámokba egy trópusi sziget homokos tengerpartján? Az élmény közelebb van, mint gondolnád! A Bubble Island az egzotikus, érett, csípősen fűszeres aromákkal bíró mangót egy jó adag csábítóan sárga, cukrosan krémes húsú banánnal..
1,920 Ft
Nettó ár:1,512 Ft
Egy őrült íz, őrülteknek! A Bubble Island egészen eszement gőzöket kínál a Mango N Lime aromával. Az isteni, lédús, csípős, fűszeres és mézédes mangó egzotikus ízét szinte felrobbantja a lime zöld fanyarsága és kicsit cukros-kesernyés utóhatása. Megdöbbentően friss, mintha a fáról leszakított friss ..
1,920 Ft
Nettó ár:1,512 Ft
Jöjjön egy kis ízelítő az örök nyárból! Egy falatnyi napsütés, bódító illatokkal és gőzökkel, a valódi party kellék, ami mosolyt csak az arcodra. Frissítő gyümölcskoktél mesés illatú, érett sárgadinnyével, ami édes és csábító, valamint gyönyörűen vöröslő érett eperrel. A fűszeres, csípős, földes aro..
1,920 Ft
Nettó ár:1,512 Ft
Fedezd fel Bubble Island titkait, irány a buborék paradicsom! Íme egy gyümölcsös recept, amitől garantáltan eldobod az agyad. Mesés, érett, fűszeresen édes őszibarack, ami eleve vörös ködbe borítja az érzékeket, és egy hangyányi rafinéria, amit az édesen semleges, mégis őrülten frissítő licsi ad a g..
1,920 Ft
Nettó ár:1,512 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)