Barion Pixel
Menü
Kosár

Chill Pill Truly - Pina Colada - Ananász, Kókusz és Rum ízű Longfill Aroma - 15/120 ml

Rossz napod van? Szétkap az ideg? Akkor nem kell a duma, itt a Chill Pill-re van szükség. Vágd sarokba a nyugtatót, a vitaminokat és a pszichiátered, jöjjön egy kis karibi koktél, ami mindig szebbé teszi a világot. Napsütötte, édes-csípős, fűszeres zamatú, frissítő ananász, egy hatalmas adag, kényeztető, krémes kókusztejjel és persze az elmaradhatatlan löttyintésnyi rummal, ami elbódítja az érzékeket. Kérsz egy szippantásnyit? Chill Pill és kész, az édes élethez nem kell más!

Infó:
• Gyümölcs/Ital ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 15 ml aroma, 120 ml flakonban
Gyártó: Chill Pill, Malajzia
Ajánlott keverési arány: Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 3-7 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód