Barion Pixel
Menü
Kosár

Chuffed Soda - Lime Cola - Kóla és Lime ízű Longfill aroma - 24/120 ml

Jöhet egy kis amcsi finomság a britek műhelyéből? Még jó, hogy! Élvezd az igazi amerikai üdítő, a kóla szénsavas, jellegzetes, édesen fanyar, kesernyés lenyűgöző zamatát, egy hatalmas adag harsányan zöldellő, frissítően citrosos lime társaságában. Persze mindezt sok-sok jéggel, mert az az igazi! Úgy gondolod, ez csupán álom? Ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Kapd fel a szetted és vesd bele magad a korlátlan élvezetbe, hiszen a Chuffed erről szó!

Infó:
• Ital/Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 24 ml aroma, 120 ml flakonban
Gyártó: Chuffed Aroma, Egyesült Királyság
Ajánlott keverési arány: Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 1-3 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód