Barion Pixel
Menü
Kosár

Cuckoo - Chernobyl Lemon - Citrom, lime és menta ízű Longfill aroma - 12/60 ml

Kóstolj bele a kirobbanó ízek világába a Cuckoo-val! Töltsd a kazánba ezt a sugárzóan jó e-liquidet, és meglátod milyen a citrusos nukleáris csapadék. Friss, pezsgő, intenzív citrom, kellemes, lágy lime, egy csokor izgalmas, zöld és illatozó menta. Jéghideg élvezet, egy üdítő limonádé igazi mutáns recept alapján. Kapd fel a Geiger számlálót, mert a Chernobyl Lemon elől nincs menekvés! Őrült ízek az őrült gőzökhöz, keverd, rázd, élvezd!

  • Gyümölcs/Ital/Hűsítő ízvilág
  • Prémium minőség (minőségi jellemzők)
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 12 ml aroma, 60 ml flakonban

Gyártó: Canada, Flavor Lab, Kanada

Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 3-5 nap

Figyelem! A megvásárolt termék nem tartalmaz nikotint! A szükséges nikotin boostereket külön kell beszerezni hozzá. A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent. FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód