Barion Pixel
Menü
Kosár

Freemax - Maxus 3 200W - Box Mod e-cigaretta mod

Maximum íz, zéró kompromisszum. Pont ahogy a nagy elődök. Bizony, megérkezett a Freemax Maxus mod legújabb generációja, immár a harmadik a sorban. Természetesen maradt a futurisztikus, cyberpunk dizájn. de kicsit frissebb formában. A méretei kisebbek lettek, továbbra is ideálisak, tökéletesen belesimul a tenyeredbe. A tartós cinkötvözet házról szint süt, hogy minden eleme alapos tervezés után készült. Súlya a két akkus kivitel ellenére sem nagy, zsebre téve azért megrántja a nadrágot, de nem okoz majd gondot magaddal hordozni. A maximum 200W teljesítményhez szükséges energiát kettő darab 18650 akkumulátor biztosítja (nem tartozék), így nyugodtan átgőzölheted vele a napot. A Maxus 3-ból sem maradt ki a gyártóra jellemző led fényjáték. Természetesen mint eddig, teljesen személyre szabhatod a megjelenést. A Freemax saját, továbbfejlesztett FM 2.0 chipje megbízhatóan és pontosan teszi a dolgát. A menü átlátható, könnyedén elvégezhető minden beállítás. Üzemmódok közül power, VPC, bypass, TCR és TC áll rendelkezésre, a biztonságról pedig 9 védelmi funkció gondoskodik. A kijelző színes, 1,06” TFT, amelyen az összes fontos adat könnyedén leolvasható. Természetesen a mod rendelkezik USB-C csatlakozóval (az akkuk töltéséhez külső töltő használatát ajánljuk). Az eszköz a dedikált, szintén személyre szabható gombja segítségével egyetlen mozdulattal lezárható. Íme egy e-cigaretta, ami csak neked készült!

Műszaki adatok:
Méret: 43 x 33,8 x 87,4 mm
Súly: 185 g
Anyag: cinkötvözet
Akkumulátor: 2x18650 (nem tartozék)
Teljesítmény: 5-200W
Ellenállás tartomány: 0,1-3,0 Ohm
Töltés: 5V/2A, USB-C
Chip: FM Chip 2.0
Csatlakozó típusa: 510
Üzemmódok: Power, TC, TCR, Bypass, VPC
Kijelző: 1,06 hüvelykes, színes TFT
Védelem: fordított polaritás, alacsony feszültség, túl alacsony-túl magas ellenállás, túlmelegedés, túl magas feszültség, rövidzárlat elleni védelem, slukkidő, túlmerülés, túltöltés.

A csomag tartalma:
1 db Freemax Maxus 3 mod
1 db USB-C típusú kábel
1 db Angol nyelvű használati útmutató

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Freemax termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód