Barion Pixel
Menü
Kosár

GeekVape - Aegis Q (AQ) 1000 mAh e-cigaretta pod készlet - 2 ml

A vapelést nem kell túlbonyolítani! Íme Geekvape újabb nagy dobása, az Aegis „strapasorozat” legkisebb tagja, az Aegis Q pod. Természetesen a nevéhez méltóan igazi Aegis, a jellegzetes bőrbetéttel, és persze a por és ütésállósággal. Az 1000 mAh beépített akkumulátor egész napra elegendő energiát biztosít az 5 és 20 W közötti teljesítményhez.

A kezelését nem kell órákig tanulnod, csak dobd össze és készen is vagy. Nincs szükség bajlódásra a beállításokkal, a pod megteszi helyetted. A kis mérete és az elhanyagolható súlya miatt igazi zsebbarát cucc, kézben tartani az eltalált ergonómia miatt végtelenül kényelmes. A gőzölés aktiválható a tűzgombbal és persze automatikusan, slukkolással is. A döntés a tiéd. Kijelzőt nem találsz az eszközön, minden információról jól látható led jelzések segítségével tájékoztat az AQ.

Az Aegis Q a Geekvape Q pod tankokkal kompatibilis. 2 ml liquid kapacitás, mágneses csatlakozás, kényelmes és biztonságos felső töltés teszi könnyeddé a mindennapos használatukat. A légáramlás természetesen szabályozható, így az mtl és rdl stílus között váltogathatsz kedvedre. Természetesen a podfejek a VPU technológiát használják a hosszabb élettartam a tökéletes ízek érdekében. Aegis Q, hogy az élet ne csak szép, hanem egyszerű is legyen!

Műszaki adatok:
Méret: 112 x 23.7 x 13.7mm
Anyag: alumíniumötvözet, polikarbonát
Akkumulátor: beépített 1000 mAh
Kijelző: Led indikátor
Teljesítmény: 5-20 W
Ellenállás tartomány: 0.6-1,2 Ohm
Töltés: 5V/1A USB-C
Csatlakozó típusa: mágneses
Tartály kapacitása: 2 ml
Tartály anyaga: PCTG
Liquid töltés típusa: felső töltés
Légáramlás: szabályozható
Ajánlott felhasználás: MTL/RDL
Kompatibilis pod tank: Geekvape Q
Védelem: rövidzár, alacsony feszültség, magas ellenállás, alacsony ellenállás, túlfeszültség védelem, túlmelegedés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem.

A csomag tartalma:
1 db Geekvape AQ pod
1 db Geekvape Q 0,8 Ohm újratölthető pod tank (2 ml) előre telepítve
1 db Geekvape Q 1,2 Ohm újratölthető pod tank (2 ml)
1 db Pod tank driptip
1 db USB-C kábel
1 db Használati útmutató

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti GeekVape termékeket forgalmaz! Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód