Barion Pixel
Menü
Kosár

Hellvape - Fat Rabbit 2 RTA - 6,5 ml - ecigaretta tank

A nagyfiú megérkezett! A Fat Rabbit Subohm 2 tank óriási népszerűségnek örvend vaper berkekben. A Hellvape pedig nem sokat teketóriázott, kiadták az újraépíthető verzióját is, teret adva a kreativitásnak. És milyen jól tették! Mi változott a korábbi Fat Rabbit rta-hoz képest? Megnövelt liquid kapacitás, immár 6,5 ml (a nagyobb, „bubis” palásttal) e-folyadékot tölthetsz a kazánba. Az építése egyszerű, a deck elsősorban két coilhoz megfelelő, de nem megoldhatatlan feladat egy tekeréssel ellátni a Fat Rabbit 2 rta-t. A levegőszabályozás kettős (alsó-felső) és végtelenül precízen testre szabható. A hatalmas gőzről és persze a brutális ízekről az átalakított méhsejtrácsos levegőáramlási rendszer gondoskodik. A felső töltéssel rendelkező rta tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt, a csomagban ugyanis mindent megtalálsz, amire csak a vapeléshez szükséged lehet.

Műszaki adatok:
Anyaga: rozsdamentes acél, PCTG
Méret: 28 x 48,7 mm
Liquid kapacitás: 4/6,5 ml
Légáramlás: alsó/felső, szabályozható
Driptip mérete: 810
Csatlakozó típusa: 510

Csomag tartalma:
1 db Hellvape Fat Rabbit 2 rta
1 db Tartalék pyrex palást 6,5 ml
2 db Ni80 0,37 ohm tekerés
1 db Coil méretező, szerszám az építéshez
1 db Tartalék alkatrész készlet
2 db vattacsík
1 db Angol nyelvű Használati útmutató

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód