Barion Pixel
Menü
Kosár

Hellvape

DEAD RABBIT M RTA 3/4,5 ML ÚJRAÉPÍTHETŐ E-CIGARETTA TANK Az univerzális nyúl! A Dead Rabbit M e-cigaretta kazán a kompromisszumok nélküli vapelés kedvelőit kényezteti el. Az univerzális és egyedi build deck a speciális kialakításnak köszönhetően építhető mesh lappal és hagyományos single coillal ..
15,990 Ft
Nettó ár:12,591 Ft
Ennek a nyúlnak semmi sem elég! És milyen jó, hogy a Hellvape zászlóshajójának számító Dead Rabbit sorozat immár az mtl vonal rajongóit is meghódítja. Korábban kiadtak néhány kazánt ebben a kategóriában, de nem váltották meg a világot. Most azonban sikerülni fog a terv, az biztos! A fejlesztés során..
13,990 Ft
Nettó ár:11,016 Ft
A Hellvape leegyszerűsíti a gőzölést! A Dead Rabbit Solo RDA páratlan élményt és tökéletes ízeket kínál, könnyedén. Természetesen ennél a kazánnál is a megszokott nyuszis dizájnnal találkozhatsz. A palettán megtalálhatod a klasszikus kivitel mellett az élénk, feltűnő színekben pompázó darabokat is. ..
11,490 Ft
Nettó ár:9,047 Ft
DEAD RABBIT V3 RTA 5 ML ÚJRAÉPÍTHETŐ E-CIGARETTA TANK Ilyen az, amikor a nyúl viszi a puskát! A Hellvape Dead Rabbit V3 az igazi gőzkergetők minden vágyát valóra váltja. A 25 mm átmérő miatt gyakorlatilag minden modon remekül mutat. Építhető egy vagy két tekeréssel egyaránt, ráadásként a deck öss..
14,490 Ft
Nettó ár:11,409 Ft
Pokoli gőzök egyszerűen! Talán még sohasem volt ilyen könnyű hatalmas, döbbenetes ízekkel rendelkező gőzfelhőket eregetni. A dl szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, mert a Hellvape Fat Rabbit 2 tuti megadja, amire vágynak. A Fat Rabbit 2 a maga 28 milliméteres átmérőjével (a legszélesebb ponton) m..
18,490 Ft
Nettó ár:14,559 Ft
A Fat Rabbit 2. az egyik legnépszerűbb kazán a dl rajongók körében. Nem csoda, hiszen remek ízek és brutális gőzök érhetők el vele, könnyedén. Persze a balesetek Fat Rabbit 2-t sem kímélik. Most már semmi gond, ha törik a palást. A tartalék pyrexnek köszönhetően egy másodperc alatt újra üzemképessé ..
1,990 Ft
Nettó ár:1,567 Ft
Egy vattázó készlet a DIY szerelmeseinek! A Hellvape Cotton Travel Set-ben mindent megtalálsz, ami az elhasználódott vatta egyszerű és villámgyors cseréjéhez szükséges. A készletben két darab 3mm 100% organikus vattacsíkot, ollót és csipeszt találsz, amelyekkel bárhol, bármikor gyerekjáték lesz az ú..
590 Ft
Nettó ár:465 Ft
Hellvape - P Kazánbetét e-cigaretta porlasztó
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Fantasztikus ízeket és elképesztő gőzöket biztosító mesh kazánbetét a Hellvape Hellbeast 2 és a Hellvape Fat Rabbit 2 Subohm kazánokhoz. Az ár 1 db kazánbetétre vonatkozik! Hellvape P7-01 mesh kazánbetét 0,15 ohm Ellenállás: 0,15 ohm Anyag: kanthal A1 Ajánlott teljesítmény: 60-70W Felhas..
1,790 Ft
Nettó ár:1,409 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)