Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin - Klypse Mecha 900 mAh Pod Kit - ecigaretta készlet - 2 ml

Innokin - Klypse Mecha 900 mAh Pod Kit - ecigaretta készlet - 2 ml
  • Készlet: Raktáron
  • Ajándékpontok: 83
  • Cikkszám: IN015
16,590 Ft
Nettó ár: 13,063 Ft
Ár hűségpontokban: 18000

Lehetséges választások

Klypse Mecha, ez maga a vapelés művészete. Fedezd fel az e-cigaretta pod kitek új generációját, a minőség és a tartósság mesterművét. Az Innokin Klypse Mecha már a formájával is szemet gyönyörködtető. A prémium minőségű cinkötvözetből készült pod dizájnját a klasszikus, mechanikus órák világa ihlette. Persze a stílus nem minden… Az egyedi megjelenés mellett a tudása is lenyűgöző. A beépített akkumulátor kapacitása 900 mAh, ami átlagos felhasználás mellett egész napra elég energiát biztosít. A töltés az USB-C portnak köszönhetően egyszerű és gyors. Az előlapon található egyedi OLED kijelzőn minden adat tökéletesen látható és ellenőrizhető. Persze óraként is funkcionál! Az Innokin 2.0 elektronika parádésan teszi a dolgát, az intuitív kezelőfelületnek köszönhetően gyerekjáték a beállítás. A levegőáramlás precízen szabályozható. A gőzölés automatikus, slukkolással aktiválható, a pod tankok ellenállását és a megfelelő teljesítmény beállítását a Klypse elvégzi helyetted. A teljesítményt azonban bizonyos határok között te magad is állíthatod, ráadásul teljesítmény és feszültség üzemmódban egyaránt. A Klypse Mecha a Klypse pod tankokkal kompatibilis, amelyek 2 ml liquid kapacitással, beépített kazánbetétekkel rendelkeznek, és az Innokin legújabb, ízekre optimalizált technológiájával vannak ellátva. Íme egy zseniális eszköz a vapelés zsenijeitől!

Műszaki adatok:
Méret: 20,3 x 43,7 x 94,2 mm
Anyag: cinkötvözet, PCTG
Akkumulátor: beépített 900 mAh
Kijelző: OLED
Teljesítmény: 6-18W
Ellenállás tartomány: 0.6-3,5 Ohm
Töltés: USB-C
Csatlakozó típusa: mágneses
Tartály kapacitása: 2 ml
Tartály anyaga: PCTG
Liquid töltés típusa: oldalsó töltés
Levegőáramlás: szabályozható
Ajánlott felhasználás: MTL/RDL
Kompatibilis pod tank: Innokin Klypse
Védelem: rövidzárlat-, alacsony feszültség-, magas ellenállás-, alacsony ellenállás-, túlfeszültség elleni védelem, maximális slukkidő (3-10mp)

A csomag tartalma:
1 db Innokin Klypse Mecha podmod
1 db Klypse Pod tank 0,6 Ohm
1 db Klypse Pod tank 1,2 Ohm
1 db USB-C típusú kábel
1 db Angol nyelvű használati útmutató

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Innokin termékeket forgalmaz! Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód