Barion Pixel
Menü
Kosár

Innokin - Zenith II ecigaretta tank - 5,5 ml

A király visszatért! Itt az Innokin új generációs kazánja, a Zenith 2. Stílus, kényelem, egyszerűség, könnyű használat. Az mtl és az rdl vonal rajongói most hódolhatnak a szenvedélyüknek. A Zenith 2 óriási, 5,5 ml liquid kapacitással rendelkezik. Precízen szabályozható, újra hangolt levegőszabályozást kapott. A szuper egyszerű felső töltési- és a még egyszerűbb kazánbetét csere mechanizmussal a használata gyerekjáték. A tank az Innokin Z kazánbetétekkel kompatibilis. Fantasztikus ízek könnyedén, ez az Innokin Zenith 2!

Műszaki adatok:
Anyaga: rozsdamentes acél, üveg
Méret: 26 x 51,7 mm
Liquid kapacitás: 5,5 ml
Töltés: felső töltés
Légáramlás: szabályozható
Driptip mérete: 510
Kompatibilis kazánbetét: Innokin Z
Csatlakozó típusa: 510

Csomag tartalma:
1 db Zenith 2 kazán
1 db Innokin Z 0,8 Ohm (15-18W) kazámbetét
1 db Innokin Z 0,3 Ohm (30-40W) kazánbetét
1 db RDL driptip
3 db Tartalék pótgyűrű és alkatrészcsomag
1 db Tartalék üvegpalást
1 db Használati útmutató

Üzletünk kizárólag eredeti Innokin termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód