Barion Pixel
Menü
Kosár

Joe's Juice

A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Banana a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós, omlós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd rengeteg é..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Blueberry titka a nagyi roppanós, vaníliás kekszében rejlik, amit édes, illatos, könnyű pudinggal töltöttek meg. Majd rengeteg, krémes, mézes, mégis frissítően..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Caramel a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd rengeteg, krémes..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Lemon a nagyi konyhájának legcsodásabb ízeit idézi fel. Frissen sült, roppanós keksz, amit könnyű, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Ezután rengeteg fri..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Original a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós, omlós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd még több..
€4.17
Nettó ár:€3.33
A nagy gorilla nagy kedvencei! A Joe’s Juice Creme Kong liquidek a hatalmasra nőtt, őserejű főemlősünket is levennék a lábáról. A Creme Kong Strawberry a nagyi konyhájának elbűvölő világát idézi fel. Frissen sült, roppanós, omlós keksz, amit édes, illatos vanília pudinggal töltöttek meg. Majd renget..
€4.17
Nettó ár:€3.33
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)