Barion Pixel
Menü
Kosár

Oil4Vap - Iced Menthol - Mentol ízű aroma - 10ml

Ha szereted a mentolt, ez a te aromád.! Az Oil4Vap Iced Menthol-ban nem találsz felesleges összetevőket. Egy óriási adag menta, amit egy hatalmas, jéggel teli üstben mixeltek össze némi édesítővel. Ez aztán tényleg friss gőzöket eredményez. Mindent romba döntő energikus aromák, fantasztikus gőzökkel. Önállóan is nagyszerű választás, de óvatosan adagolható bármilyen likvidhez. A dohány és a gyümölcsös ízekhez tökéletes!

Infó:
• Mentol/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml
Gyártó: Oil4Vap, Spanyolország
Ajánlott keverési arány: 5-8 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 3-5 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód