Barion Pixel
Menü
Kosár

Oil4Vap - R. Bull - Tutti-Frutti ízű aroma - 10ml

Kell egy kis energia? Nem, nem, az Oil4Vap R-Bull aromától nem növesztesz majd szárnyakat, csak kitűnő ízeket kapsz! Feltűnő, valósághű tutti-frutti, a megszólalásig olyan, mintha belekortyolnál egy pohár energiaitalba. Igazi csemege, édes, frissítő, élénkítő, buborékos, aki szereti ezt a vonalat, nem is akarhat többet. Illetve de: még egy és még egy, majd még egy slukkot a gőzből. Használható önállóan, és más liquidhez is bátran keverhető, feltuningolja az ízeket!

Infó:
• Üdítő/Desszert ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml
Gyártó: Oil4Vap, Spanyolország
Ajánlott keverési arány: 5-8 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 5-8 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód