Barion Pixel
Menü
Kosár

OXVA - Oneo 1600 mAh e-cigaretta pod készlet - 2 ml

Innováció a köbön, az Oxva-tól! Az elismert gyártó ismét nagy fába vágta a fejszéjét. A zseniális pod rendszereiről ismert Oxva az Oneo-val valami egészen újat alkotott. Az Oneo-t már kézbe venni is maga a gyönyör. Stílusos, karcsú test, amely teljes egészében alumíniumötvözetből készült. Így a forma mellett a zsebbarát súly és a tartósság is biztosított. A kis méret miatt szinte a tenyeredbe simul, a használata döbbenetesen kényelmes. Az 1600 mAh akkumulátor kapacitás bőven elég lesz egész napra, akár az mtl akár a dl vonalat favorizálod a gőzölés során. De ha merülni kezd, akkor sincs gond, az USB-C csatlakozó segítségével pillanatok alatt érkezhet az energia utánpótlás. Nincs szükség kijelzőre, a gép egy személyre szabható RGB led panel segítségével ad visszajelzést a működésről.

Természetesen a beállítással sem kell bajlódnod, az Oneo felismeri a behelyezett pod tankot és azonnal beállítja a megfelelő teljesítmény tartományt 5-40W között. Az állítható levegőszabályozásnak és a slukkolással aktiválható automata tüzelésnek köszönhetően az élmény tényleg szinte tökéletes. A beépített kazánbetéttel rendelkező Oneo pod tankok a legmodernebb Unicoil mesh technológiát használják, és 2 ml liquid kapacitással rendelkeznek. A liquid mennyisége az erre szolgáló ablakon tökéletesen szemmel tartható, az oldalsó feltöltés pedig végtelenül praktikus. A készülék az Oneo pod tankokkal kompatibilis. Extravagáns megjelenés elegáns kivitelben, mesés gőzökkel, ezt tudja az Oxva Oneo!

Műszaki adatok:

Méret: 16,5 x 110,6 mm
Méret: 102 x 32,5 x 23 mm
Súly: 75 g
Anyag: alumínium ötvözet
Akkumulátor: beépített 1600 mAh
Kijelző: led indikátor
Teljesítmény: 5-40 W
Ellenállás tartomány: 0.33-3,0 Ohm
Töltés: USB-C 5V/2A
Csatlakozó típusa: mágneses
Tartály kapacitása: 2 ml
Tartály anyaga: PCTG
Liquid töltés típusa: oldalsó töltés
Légáramlás: szabályozható
Ajánlott felhasználás: MTL/RDL/DL
Kompatibilis tank: Oxva Oneo pod tank
Védelem: rövidzárlat-, alacsony feszültség-, magas ellenállás-, alacsony ellenállás-, túlfeszültség elleni védelem

A csomag tartalma:

1 db Oxva Oneo podmod
1 db Oneo pod tank 0,4 Ohm
1 db Oneo pod tank 0,8 Ohm
1 db USB-C-töltőkábel
1 db Angol nyelvű használati útmutató


Üzletünk kizárólag eredeti OXVA termékeket forgalmaz!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód