Barion Pixel
Menü
Kosár

Solub - Gorilla V2 - Banán, csokoládé, kókusz és dohány ízű aroma - 10 ml

Az íz, ami még King Kongot is leveszi a lábáról! Gyümölcsös, banános, de nagyon! Mellé társul a kókusz jellegzetes, egzotikus, édessége és a csokoládé krémes, folyós meleg, kesernyés aromája. Ha ez nem lenne elég, a klasszikus amerikai dohány már csak a hab a tortán. Semmihez sem hasonlítható Solub aroma, ami elbűvöli a klasszikus ízek szerelmeseit és z új, összetett profilú gőzök kedvelőit egyaránt. Non-stop öröm a köbön!.

Infó:

  • Gyümölcs/Desszert/Dohány ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Solub, Franciaország

Ajánlott keverési arány: 5-15% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 7-15 nap

Figyelem! Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód