Barion Pixel
Menü
Kosár

Vapeur France

Édes csábítás, mesterfokon! A La Lecheria Vape az édességrajongók álmát váltotta valóra ezzel az aromával. Óriási adag vanília krém és egy fröccsenésnyi hófehér tej adja az édes, csábító alapot, amelybe bőven került a trópusokat idéző, imádnivaló kókuszreszelékből. Ez a recept valóban megdobogtatja ..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Az íz, amit imádni fogsz! A La Lechería Vape Flan de Fresas az igazi gourmet aroma! Egy nagy pohár zsíros, friss tejbe óriási adag isteni, krémes vaníliát borítottak. Ez adja az alapot a gyümölcsös varázslatnak. A földes ízjegyű, mégis friss és illatos eper lenyűgöző természetes íze hozza igazán egy..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Íme, megérkezett a spanyol flan dulce de leche gőzölhető változata! Az e-cigaretta aroma, ami elrepít egy konyhatündér senora tűzhelye mellé. Ez a hagyományos desszert alapvetően egy nagy pohár sűrített tejből, jó sok vaníliából és az elmaradhatatlan, csodás karamell rétegből áll. Egyszerű, mint a p..
2,190 Ft
Nettó ár:1,724 Ft
Képzeld el, egy forró napon mit tolnának szívesen a yakuzák egy sötét sikátor mélyén. Valami frisset, hideget és ütőset. Ez maga a Lime Tiger aroma! Autentikus Japán ízek Franciaországból. Japán citromból (yuzu) készült sorbet, pár korty szakéban fürdetve. A fagyos yuzu sorbet citromos-mandarinos íz..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Az érzékek birodalma, ez a Yakuza Sakura aroma. Évszázadok óta ünnep Japánban a sakura, vagyis a cseresznyevirág sziromba borulása. Rózsaszín és fehér felhők, amelyek közel állnak a japán emberek szívéhez. Pont ilyen a Sakura is! A szigetország nemzeti itala, a szaké adja a selymes, kesernyésen seml..
4,790 Ft
Nettó ár:3,772 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)