Barion Pixel
Menü
Kosár

Vaporesso - Moti X Mini Ecigaretta Pod Tank 2ml

Pod tank a Vaporesso Moti X Mini Pod Kit-hez. A 2ml kapacitás tökéletesen megfelel az rdl felhasználásnak. A levegőszabályozás a pod tank modban történő elforgatásával végtelenül egyszerű. A pod tank az X35 kazánbetétekkel kompatibilis, a használathoz a VG többletes e-liquideket ajánljuk.

Műszaki adatok:

Anyaga: PCTG Liquid kapacitás: 2 ml
Töltés: alsó töltés
Ellenállás: 0,35 ohm (kivitel: cserélhető kazánbetét)
Kompatibilis eszközök: Vaporesso Moti X Mini Pod Kit

Az ár 1 db pod tankra vonatkozik!

Csomag tartalma:
1db Vaporesso X e-Cigaretta pod tank 2ml

Üzletünk kizárólag eredeti Vaporesso termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód