Barion Pixel
Menü
Kosár

Vapy Twin - Dragon Fruit & Coconut - Sárkánygyümölcs és Kókusz ízű Longfill aroma - 10/60 ml

Meglátni, megkóstolni és megszeretni egy pillanat műve. A pokoli ikrek most hozzád is beköszönnek. Az ázsiai aromák kedvelői már biztosan ismerik a sárkánygyümölcs jellegzetes, izgalmas ízét. Friss, gyümölcsös, a kiwit idézi, némi kaktuszos jelleggel. A tesó ezúttal a trópusokat idéző, roppanósan édes kókusz, ami meglepő csavart ad ennek a longfillnek. Így lesz valami desszertesen gyümölcsös. Élvezd a tökéletességet, induljon a Vapyness!

• Gyümölcs ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml aroma, 60 ml flakonban

Gyártó: Chemnovatic, Lengyelország

Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 1-4 nap

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód