Barion Pixel
Menü
Kosár

Wotofo - Profile X Pyrex kazán palást - 8 ml

A Wotofo Profile X a brutális teljesítményének és a csodás ízeknek, gőzöknek köszönhetően rendkívül népszerű vaper körökben. De hiába a szuper szerkezet, a kisebb-nagyobb sérülések ezt a kazánt sem kerülik el. Immár nem kell fogni a fejed, ha reped-törik a palást, hiszen itt a tartalék darab, amellyel egy másodperc alatt ismét használhatóvá teheted a Profile X rta-t. A telepítése végtelenül egyszerű. Felejtsd el a gondokat, és induljon a gőzölés.

Kompatibilis termék: Wotofo Profile X kazán

Kapacitás: 8 ml

Az ár 1db palástra érvényes.

Üzletünk kizárólag eredeti Wotofo termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód