Barion Pixel
Menü
Kosár

eFest Slim K4 - Négyágyas Akkumulátor Töltő 1A

Az Efest, az akkukirály nem csak az energiáról, a töltésről is gondoskodik! A vape készletek kihagyhatatlan darabja, egyszerre négy akku töltését teszi lehetővé egyszerre. 1A töltésre képes, így nem kell sokáig nélkülözni az akkukat. Természetesen rendelkezik a szükséges védelmi funkciókkal. LED-es töltésjelzővel van ellátva, amely lehetőséget ad az akkumulátorok töltési folyamatának nyomon követésére.

Műszaki adatok:
Használható Li-ion akkumulátorok:
18350, 18650 ,18490, 18500, 20700, 26650, 21700.
Védelem: túltöltés elleni védelem, fordított polaritás védelem.
Töltés: 1A gyorstöltés

Csomag tartalma:
1 db Efest Slim K4 akkumulátor töltő
1 db USB töltőkábel
Használati útmutató
Garanciajegy

A helytelenül és védelem nélkül használt akkumulátor veszélyes lehet. Ne felejtsd el, a biztonság a legfontosabb! Az akkumulátorokban rejlő lehetőségek minél teljesebb kihasználása érdekében javasoljuk, hogy az akkumulátort minden esetben külső töltővel töltsd fel és szállítsd egy erre a célra szolgáló biztonságos tároló dobozban.

Üzletünk kizárólag eredeti Efest termékeket forgalmaz!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód