Barion Pixel
Menü
Kosár

Fighter Fuel by Maison Fuel - Toshimura - Körte, Sárgadinnye és Gránátalma ízű aroma - 30ml

Az aromák erejének vitathatatlan mestere, Toshimura, felfedi titkait a gyümölcsök hatásának demonstrálásával. Ha jót akarsz, ne kérdezz semmit tőle, csak kóstold meg, amit alkotott. A lédús, édes körte csodás zamatai szinte összeolvadnak a sárgadinnye illatosan cukros könnyed ízeivel, és a gránátalma élénkségével. Persze ez nem elég, az érzékeid a hűsítés jeges fuvallata pörgeti majd fel szinte elképzelhetetlen módon. Váratlan, megdöbbentő és észvesztően finom recept a sifutól! Fighter Fuel, az íz, ami mindent legyőz!

Infó:
• Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 30 ml
Gyártó: Maison Fuel, Franciaország
Ajánlott keverési arány: 7-10 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 3-7 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód