Barion Pixel
Menü
Kosár

Freemax - Galex Pro - Cserélhető Kazánbetétes ecigaretta tank - 2 ml

Gőzben profi! Ez a Galex Pro pod tank. A Galex Pro készülékhez készített pod tank 2 ml liquid kapacitással rendelkezik. A csatlakozás mágneses, így egy pillanat alatt használatra kész állapotba hozható. A felső töltésnek köszönhetően a liquid utánpótlás könnyedén és problémamentesen oldható meg. A Galex Pro pod tank a Freemax GX mesh és GX-P mesh kazánbetétekkel kompatibilis. Az elképesztő mtl és rdl élmény csak egy karnyújtásnyira van tőled!

Az ár 1 db pod tankra vonatkozik.

Műszaki adatok:
Anyaga: PCTG
Liquid kapacitás: 2 ml
Töltés: felső töltés
Csatlakozó: mágneses
Kompatibilis kazánbetétek: Freemax GX mesh, GX-P mesh

A csomag tartalma:
1 db Freemax Galex Pro pod tank

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Freemax termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód