Barion Pixel
Menü
Kosár

Hellvape - Fat Rabbit 2 Subohm - 5 ml - ecigaretta tank

Pokoli gőzök egyszerűen! Talán még sohasem volt ilyen könnyű hatalmas, döbbenetes ízekkel rendelkező gőzfelhőket eregetni. A dl szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, mert a Hellvape Fat Rabbit 2 tuti megadja, amire vágynak. A Fat Rabbit 2 a maga 28 milliméteres átmérőjével (a legszélesebb ponton) méltó a dagi nyúl névre. Az 5 milliliteres (buborékos palásttal) liquid kapacitás bőven fedezi a gőzöléshez szükséges „üzemanyag” mennyiséget. A levegőzés természetesen minden igényt kielégít, hiszen alsó és felső szabályozással rendelkezik, így valóban precízen állítható a levegőáramlás. A felső töltési rendszer gyerekjátékká teszi a liquid utánpótlást. A Fat Rabbit 2 Subohm kazán a Hellvape P kazánbetétekkel kompatibilis. Hellvape, mesés gőzök csak neked!

Műszaki adatok:
Anyaga: rozsdamentes acél, PCTG
Méret: 28 x 50,7 mm
Liquid kapacitás: 5 ml
Légáramlás: alsó/felső, szabályozható
Driptip mérete: 810
Csatlakozó típusa: 510
Kompatibilis kazánbetét: Hellvape P

Csomag tartalma:
1 db Hellvape Fat Rabbit 2 Subohm kazán
1 db Tartalék pyrex palást 5 ml
1 db Hellvape P7-01 0,15 Ohm (60-70W) KA1 mesh kazánbetét
1 db Hellvape P7-02 0,2 Ohm (50-60W) KA1 mesh kazánbetét
1 db Tartalék alkatrész készlet
1 db Angol nyelvű Használati útmutató

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód