Barion Pixel
Menü
Kosár

Oil4Vap - Tabaco Rubio 5 Stars - Dohány, Karamell és Édesgyökér ízű aroma - 10ml

Mert van, amiből sohasem elég! A Tabaco Rubio 5 Stars a dohányos ízek rajongóinak készült, egészen egyedi recept alapján. A világos dohány kissé füves aromáit karamellel ötvözni szinte már megszokott dolog. De medvecukrot adni ehhez a nagyszerű keverékhez már elég meredek ötlet! Az édesgyökér egy egészen új, eddig ismeretlen útra tereli a megszokott dohány ízeket. Megkóstolni és beleszeretni egy pillanat műve. Adni belőle? Soha!

Infó:
• Dohány ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml
Gyártó: Oil4Vap, Spanyolország
Ajánlott keverési arány: 5-8 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 20-30 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

 

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód