Barion Pixel
Menü
Kosár

Blog RSS Feed

May 29 Rocket Girl - Crazy Mango
admin 0 5405
Rocket Girl - Crazy Mango Gyártó: Kanada Kiszerelés: Longfill Aroma - 12/60 ml Ismét van szerencsém kipróbálni a „Kanadai favágó, rakéta lányától” e..
May 16 MTL? DL? RDL? Melyik e-cigi típust válaszd?
admin 0 11235
Tagadhatatlan, hogy a gőzölés remek szórakozás, ráadásul egyben a leghatékonyabb leszokást segítő eszköz is. De a rengeteg szakkifejezés, az informáci..
Jan 30 E-Liquid keverés - Ízprofil, egyszerű és összetett ízek
admin 0 5609
Profilozzunk csak egy kicsit Amikor egy-egy e-liquid/aroma ízprofilja kerül szóba (például a vásárlás utáni értékelésekben) többnyire leragadunk anná..
Jan 29 E-liquid tárolás – Pár szó a flakonokat is megilleti
admin 0 4277
Sokat beszélünk arról, melyik a legjobb aroma, a legtutibb íz, hogyan válasszunk, hogy keverjünk. Folyamatosan keressük a legjobb alapfolyadékokat, a ..
Jan 28 Az elektromos cigaretta használata
admin 0 7018
Az elmúlt években az e-cigaretta nagyon népszerű leszokási segédeszközzé vált az egész világon. Az e-cigik, vagy más néven vapek sokkal kevésbé károsa..
Jan 27 Mi is az a Longfill aroma?
admin 0 6145
Manapság egyre népszerűbbek az úgy nevezett Shake and Vape, vagyis a rázd és gőzöld típusú aromák. Ezekből a termékekből kétféle típust különböztetünk..
Jan 26 Átszokás után - E-cigaretta a lakásban
admin 0 2600
Aki valaha is dohányzott, tisztában van azzal, hogy a cigarettafüst milyen hatással van a közvetlen környezetünkre. És most nem a passzív dohányzásra ..
Jan 25 Elektromos cigaretta kezdőknek
admin 0 3633
Amikor valaki úgy dönt, hogy szeretné letenni a hagyományos cigarettát és belekóstolna az e-cigik világába, a rá váró választási lehetőségek mennyiség..
Jan 24 E-cigi: milyen huzalt válasszak?
admin 0 4134
Hallottál már a gauge-ről? Érdekel, melyik huzaltípus tartalmaz kevesebb nikkelt? Szeretnéd tudni, milyen huzalt érdemes választani? Tarts velünk, mer..
Jan 23 Milyen vatta kell az e-cigibe?
admin 0 3146
Mire gondolunk a vatta szó hallatán? Kötszerre, kozmetikai célból vásárolt alapanyagra, netán egy válltömésre? A vaperek biztosan azonnal az eszköz e..
Jan 22 Elektromos cigi színes gőz! Lehetséges?
admin 0 3261
Ha valakinek az elektromos cigarettát említjük, akkor elsőként – valószínűleg – a jellegzetes gőz jut eszébe. A nagy fehér felhő gyakorlatilag védjegy..
Jan 21 Vaper betegségek - Az e-cigarettázás mellékhatásai
admin 0 10051
Azt már tudjuk, hogy a vapelés sokkal kevésbé káros mint a dohányzás (bár ez továbbra sem jelenti azt, hogy teljesen kockázatmentes). Azonban a számta..
Tételek: 1 - 12 / 35 (3 oldal)