Barion Pixel
Menü
Kosár

Boss Vape - Cash Man - Mangó és Menta ízű aroma - 10 ml

Boss Vape - Cash Man - Mangó és Menta ízű aroma - 10 ml prémium minőségű, intenzív és frissítő ízű e-liquid aroma.

A mangó édes ízű, egzotikus gyümölcsöt termő fa. Mai neve az indiai man-gay portugál formájából (manga) származik. Az indiaiak szent fája. Ovális, lédús gyümölcs színe többnyire a vörös és sárga között változik.Csonthéjas gyümölcse nyár végén, ősszel érik. A menta Európában és Ázsiában őshonos növény, évezredek óta használják kellemes íze és bizonyított egészségügyi hatásai miatt. Magyarországon régi hagyománya van a menta fogyasztásának, a gyógynövény ma is megtalálható szinte minden kiskertben.A menta frissítheti a szájüreget, hiszen a mentakivonat megtalálható a fogkrémekben, a szájvizekben és a rágókban is. Kellemes illata mellett a borsmenta antibakteriális hatással rendelkezik, ami segít elpusztítani a fogakon plakkot okozó baktériumokat.

Lédús mangó egy leheletnyi mentollal remek párost alkot. Egyszerre forró trópusi és tökéletesen hűvös, akár csak egy jeges mangós koktél a tengerparton.

Jellemzők:

  • Édes mangó aroma hűsítő mentával
  • Intenzív ízvilág
  • Prémium minőség
  • 10 ml-es kiszerelés

Ajánlott keverési arány: 8-10%

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!
 

Pontgyűjtő akció:
Gyűjtés menete: Minden megvásárolt termék után különböző mennyiségű jutalompont jár. A termék ára felett láthatja a jutalom mennyiségét. Az összegyűjtött pontokat a "Fiókom" menőpontban tudja felhasználni.

FONTOS infó: A pontokat csak regisztrált ügyfelek tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód