Barion Pixel
Menü
Kosár

Dovpo

A színes egyéniség. A Dovpo ismét húzott egy merészet. Íme valódi „luxifeelinget” árasztó e-cigaretta boksz mod, a Themis. A merész kinézet nem csak előkelőséget sugall, tényleg új szintre emeli a vape élményt. Már ránézni is jó, a forma megnyerő, a színek vakítóan és vadítóan lendületesek. Az arany..
21,990 Ft
Nettó ár:17,315 Ft
Itt az rta, ami semmihez sem hasonlítható. A Dovpo és az Across Vape kollabjaként megszületett Hazard rta az mtl és rdl fanatikusokat kényezteti majd el igazán. A 24 mm átmérő és a 4 ml liquid kapacitás minden igénynek megfelel. A levegőáramlás precízen szabályozható (alsó), a mellékelt levegőbetéte..
19,990 Ft
Nettó ár:15,740 Ft
A kis vape zseni visszatért! Sokak kedvence, az Odin sorozat legkisebb tagja is átesett egy alapos ráncfelvarráson. A Dovpo semmit sem bízott a véletlenre. Maradtak a győztes bandán ne változtass elvnél. Így a fejlesztésben ezúttal is a bevált csapat, a Vaperz Cloud és a Vaping Bogan működött közre...
38,990 Ft
Nettó ár:30,701 Ft
Csúcsteljesítmény és csúcs dizájn, ezt kapod, amikor kézbe veszed a Dovpo és az Across Vape kollabjának eredményét, az Ethos Boro kitet, Itt nincsenek csicsás alkatrészek, csak egy egyszerű, de alaposan átgondolt forma, kiemelkedő anyaghasználattal és elképesztően ergonomikus kialakítással. Tekintél..
49,990 Ft
Nettó ár:39,362 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)