Barion Pixel
Menü
Kosár

Dovpo x Across Vape - Hazard RTA - 4 ml - ecigaretta tank

Itt az rta, ami semmihez sem hasonlítható. A Dovpo és az Across Vape kollabjaként megszületett Hazard rta az mtl és rdl fanatikusokat kényezteti majd el igazán. A 24 mm átmérő és a 4 ml liquid kapacitás minden igénynek megfelel. A levegőáramlás precízen szabályozható (alsó), a mellékelt levegőbetétek segítségével (1, 1,5, 2, 2,5 3 mm) teljesen személyre szabható. A liquid utánpótlást a felső töltési lehetőség végtelenül kényelmessé teszi. Az építése egyszerű, és persze az ízekre, gőzökre sem lehet panasz. Természetesen a driptip 510 méretű és cserélhető. Az rta szivárgásgátló rendszerrel is rendelkezik.

Boro kompatibilis!

Műszaki adatok:
Anyaga: rozsdamentes acél, PCTG
Méret: 24 x 44,5 mm
Liquid kapacitás: 4 ml
Légáramlás: alsó, szabályozható
Építhető tekerések száma: single
Javasolt ellenállás tartomány: 0,5-0,8 Ohm
Driptip mérete: 510
Csatlakozó típusa: 510

Csomag tartalma:
1 db Dovpo Hazard RTA
1 db Tartalék alkatrész készlet (tömítés, afc, csavar)
1 db Angol nyelvű Használati útmutató

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód