Barion Pixel
Menü
Kosár

Dovpo - Themis 220W - Box Mod e-cigaretta mod

A színes egyéniség. A Dovpo ismét húzott egy merészet. Íme valódi „luxifeelinget” árasztó e-cigaretta boksz mod, a Themis. A merész kinézet nem csak előkelőséget sugall, tényleg új szintre emeli a vape élményt. Már ránézni is jó, a forma megnyerő, a színek vakítóan és vadítóan lendületesek. Az aranyozott gombok nem csak jól néznek ki, tökéletesen teszik a dolgukat is. A szuperkönnyű alumínium ötvözetnek köszönhetően a súlya elhanyagolható. A 220W maximális teljesítményt két 18650 akkumulátor (nem tartozék) biztosítja. Egy tuti kis ékszerdoboz, ami mindent tud, amire a tulajdonosának szüksége lehet. Választhatsz a VW, Bypass és TC üzemmódok között, így nincs olyan igény vagy elvárás, aminek ne felelne meg a Dovpo Themis. A 0,96 hüvelykes OLED kijelzőn az összes fontos adat könnyedén látható és ellenőrizhető. A mod 26 mm kazánokat tud fogadni lelógás nélkül. Lehetsz dl vagy mtl fan, nem kell kompromisszumokat kötnöd a használata során. Természetesen nem hiányzik az USB-C csatlakozó sem, de az akksik életre keltéséhez mi a külső töltő használatát javasoljuk.

Műszaki adatok:
Méret: 48 x 26 x 87,2 mm
Anyag: alumínium ötvözet
Súly: 131 g (akkuk nélkül)
Akkumulátor: 2 x 18650 (nem tartozék)
Teljesítmény: 5-220W
Kimeneti feszültség: 6,4-8,4V
Ellenállás tartomány: 0,07-3,50 Ohm
Töltés: 5V/2A, USB-C
Chip: Dovpo
Csatlakozó típusa: 510
Üzemmódok: VW, TC Bypass
Kijelző: 0,96 hüvelykes, színes OLED
Védelem: fordított polaritás, alacsony feszültség, túl alacsony-túl magas ellenállás, túlmelegedés, túl magas feszültség, rövidzárlat elleni védelem.

Csomag tartalma:
1 db Odin V2 mod
1 db USB-C típusú kábel
1 db Angol nyelvű használati útmutató

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód