Barion Pixel
Menü
Kosár

Bombo Bar Juice longfill aroma

Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! Íme a klasszikus kóla, a maga kissé vaníliás, fahéjasan illatos, buborékos, édesen fanyar ízével. Persze egy jókora spanyolos csavarral, amit a citro..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Bombo Bar Juice - Energy Drink - Energiaital ízű Longfill Aroma - 24/120 ml
Elfogyott - Érkezés: pár nap
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! Íme a klasszikus energiaital egyenesen a kazánodhoz tervezve. Klasszikus tutti-frutti, kellemes, gyümölcsös felhanggal. Az okosan adagolt jeges hűsít..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! Jöhet egy kis fanta(sztikus) meglepi? Ha szereted a narancsos üdítők csodás, édes, citrusos, extra gyümölcsös csábítását, akkor csapj le gyorsan az O..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! A verhetetlen gyümitrió megérkezett. Fűszeres, édes mangó, frissítően zamatos, illatos, érett őszibarack és a mézes zamatú, csípős, lédús ananász tök..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! A Pink Limonade a frissesség és az mesés zamatok oázisába repít. Egy pohár frissen facsart citromból készült fanyar, csodás limonádé, amibe sok-sok é..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! Képzeld el a legfrissebb érett eper lédús, édes, csípős, illatos gyümölcsösségét a kazándoban. Na, pont ezt kapod a Super Strawberry-től. Az okosan a..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! A Triple Mango jellegzetes zamata minden slukkal egy trópusi paradicsomba repít. Íme az érett mangó természetes, egzotikus édessége, fűszeresen, csíp..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! Az Ultra Blue Razz az igazi frissesség és a mesés zamatok birodalmába repít. Egy pohár frissen facsart citromból és limeból készült limonádé az alap,..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült! Az Ultra Melon egy kis nyári varázsaltot visz a mindennapokba. Napérlelte, lédús, illatos és persze őrülten gyümölcsös sárgadinnye. Semmi más. Nincs ..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Élvezed az intenzív ízeket? Régóta keresed az eldobható eszközök lehengerlő aromáit? Akkor a Bombo Bar Juice longfill termékcsalád pont neked készült. Egy maxi gyümölcs maxi zamatai, ez a Watermelon Max. Íme a görögdinnye természetes, édes, fanyar, őrülten frissítő ízei csak neked összeállítva. Pont..
4,990 Ft
Nettó ár:3,929 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)

Üdv a Bombo Bar Juice világában! Próbáld ki a spanyolos vape stílust, és élvezz minden gőzöléssel töltött pillanatot úgy, ahogy eddig soha. A Bombo a 2014-es megalakulás óta arra törekedett, hogy a legmagasabb minőségű liquideket kínálja az e-cigarettázás rajongóinak. Nincs ez másként legújabb longfill termékcsaládjuk, a Bombo Bar Juice esetében sem. Íme a mediterrán ízek páratlan kavalkádja. A Bar Juice paletta minden egyes darabja olyan zseniális aromákat kínál, amelyeket eddig csak az eldobható eszközökben kóstolhattál. Persze elhiheted, a Bombo még magasabb szintre emelte az élmény faktort. Biztos lehetsz benne, hogy megtalálod majd a Bar Juice longfillek között a számodra tökéletes kombinációt Ne habozz tovább, kóstold meg a Bombot és élvezd az életet!