Barion Pixel
Menü
Kosár

Vaperz Cloud x Dovpo x Vaping Bogan - Odin Mini V2 100W - Box Mod e-cigaretta mod

A kis vape zseni visszatért! Sokak kedvence, az Odin sorozat legkisebb tagja is átesett egy alapos ráncfelvarráson. A Dovpo semmit sem bízott a véletlenre. Maradtak a győztes bandán ne változtass elvnél. Így a fejlesztésben ezúttal is a bevált csapat, a Vaperz Cloud és a Vaping Bogan működött közre. Az Odin mini V2 az egyre ritkább single 21700 akkukat (nem tartozék) használó modok táborát gyarapítja. Természetesen használható 18650 akksikkal is (nem tartozék). Az anyaga szuperkönnyű és persze szuperellenálló alumínium ötvözet. A méretei ideálisak, a könnyű súlynak és a remekül eltalált formának köszönhetően - a nagy tesóhoz hasonlóan - egyszerűen élmény kézben tartani. Az akkuk cseréje sohasem volt ilyen egyszerű, az erős mágnesekkel ellátott hátsó panel egy mozdulattal eltávolítható, majd vissza is helyezhető. Nincs többé lötyögő akksifedél! Az elektronika a Dovpo sajátja, tökéletes akkukezeléssel és 100W maximális teljesítménnyel. A tudásra nem lehet panasz, kedvedre válogathatsz az üzemmódok (VW, VV, Bypass, TC) között. A színes OLED kijelzőn pedig mindig, minden adatot megfelelően láthatsz. Az Odin Mini V2 27mm átmérőjű kazánokat képes fogadni, így valóban kompromisszummentes gőzölést tesz lehetővé.

Műszaki adatok:
Méret: 95,2 x 37 x 32,8 mm
Anyag: alumíniumötvözet
Súly: 84 g (akkuk nélkül)
Akkumulátor: 1x21700 vagy 1x18650 (nem tartozék)
Teljesítmény: 5-100W
Kimeneti feszültség: max 8,4V
Ellenállás tartomány: 0,07-3,50 Ohm
Töltés: USB-C
Chip: Dovpo
Csatlakozó típusa: 510
Üzemmódok: VW, VV, TC, Bypass
Kijelző: 0,96 hüvelykes, TFT LCD
Védelem: fordított polaritás, alacsony feszültség, túl alacsony-túl magas ellenállás, túlmelegedés, túl magas feszültség, rövidzárlat elleni védelem.

Csomag tartalma:
1 db Dovpo Odin Mini V2 mod
1 db 18650 akkumulátor adapter
6 db Akku fólia
1 db USB-C típusú kábel
1 db Angol nyelvű használati útmutató

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód