Barion Pixel
Menü
Kosár

Vapy Twin - Double Apple - Alma és Zöldalma ízű Longfill aroma - 10/60 ml

Dupla dinamit, amitől tripla szaltót ugrasz! A Vapy Twin Double Apple megmutatja neked egy csodás gyümölcs két arcát, szinte rágható örömöket okozva. A kertek királynője, az édes, lédús, piros alma fűszeres édessége csak a csali, amire ráharapva érkezik a zöldalma friss, bódítóan aromás fanyarsága és keserédes zamata. Egyszerű, egyszerűen zseniális, a recept, amit kitalálni könnyű, de jól megcsinálni… Most sikerült! Élvezd a tökéletességet, induljon a Vapyness!

• Gyümölcs ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml aroma, 60 ml flakonban

Gyártó: Chemnovatic, Lengyelország

Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 1-4 nap

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód