Barion Pixel
Menü
Kosár

Voopoo - PnP X DL Cserélhető Kazánbetétes pod tank - 5 ml

Semmi sem tökéletes? Dehogynem! Az Argus Pro PnP X tankja igazi 21. századi cucc. Az 5ml liquid kapacitás minden elképzelhető igénynek tökéletesen megfelel. Az egyszerű oldalsó töltéssel a liquid utánpótlás tényleg másodpercek műve. Az átdolgozott, precízen állítható felső levegőzési rendszerrel, a csodás ízek mellett a szivárgás veszélye is minimálisra csökkent. A PnP X pod tank a Voopoo PnP X kazánbetétek mindegyikével kompatibilis. Elsősorban dl felhasználásra ajánlott.

Az ár 1 db Voopoo PnP X tankra vonatkozik!

Műszaki adatok:
Anyaga: PCTG
Liquid kapacitás: 5 ml
Liquid feltöltés típusa: oldalsó töltés
Driptip mérete: 810
Csatlakozó típusa: mágneses
Kompatibilis eszközök: Drag S2, Drag X2, Argus Pro 2
Kompatibilis kazánbetét: Voopoo PnP X

Csomag tartalma:
1 db Voopoo PnP X pod tank

Üzletünk kizárólag eredeti Voopoo termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód