Barion Pixel
Menü
Kosár

Kung Fruits - Pitaya - Sárkánygyümölcs izű aroma - 10 ml

Pitaya, a sárkány gyümölcse! Kóstold meg ezt az egzotikus pinky varázslatot! A mesésen édes húsú sárkánygyümölcs íze az érett kiwiéhez hasonlít, azonban egy kis frissítő, dinnyés beütéssel. Egyszerre mézesen édes és fanyar. Persze, hogy zseniális gőzöket eredményez. A hűsítés alig érezhető, szinte csak azért van jelen, hogy gyümölcsleves jelleget adjon ennek az arcletépő receptnek. A gőz elszáll, de az íz, tuti megmarad!

Infó:

  • Gyümölcs/Hűsító ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Cloud Vapor, Franciaország

Ajánlott keverési arány: 9-12% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 5-7 nap

Figyelem! Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód