Barion Pixel
Menü
Kosár

Voopoo - ITO Pod Tank - cserélhető kazánbetétes ecigaretta tank - 2 ml

Az ITO pod tankok népszerűek a vaperek körében. Hiszen a használatuk egyszerű, az ízvisszaadásuk fantasztikus. Most megérkezett a pod tank új, immár cserélhető kazánbetétes generációja. A kompatibilis Voopoo ITO M porlasztók telepítése egyszerű, a gőzölési élmény pedig garantált! A liquid kapacitás a jól bevált 2 ml és az oldalsó töltési lehetőségen sem változtattak.

Az ár 1 db pod tankra vonatkozik!

Műszaki adatok:
Anyaga: PCTG
Liquid kapacitás: 2 ml
Töltés: oldalsó töltés
Kompatibilis kazánbetét: Voopoo ITO M
Kompatibilis eszköz: Doric 20, Doric SE, Doric Q, Drag Q

Csomag tartalma:
1 db Voopoo ITO 2ml pod tank

Üzletünk kizárólag eredeti Voopoo termékeket forgalmaz! Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód