Barion Pixel
Menü
Kosár

Voopoo - Doric Q pod + ITO Pod Tank 2ml - E-cigaretta készlet

Szerelem első látásra! A Doric Q e-cigaretta a Voopoo kifejezetten kezdőknek szánt szuper kis készlete. Egyszerű mégis stílusos design, még egyszerűbb használattal kombinálva. Nincs szükség tűzgombra, az eszköz automatikusan, szívással aktiválható. Az erős, 800 mAh-s akkumulátor egész nap kitart majd, és ha mégis lemerülne, az USB-C típusú töltés (a kábel nem tartozék) gondoskodik a villámgyors energia utánpótlásról. A hosszú élettartamú ITO pod tank 2ml kapacitással bír, és nagyszerű ízeket biztosít a csodás gőzök mellé.

A csatlakozása mágneses, a podtank oldalán található nyíláson keresztül a liquid feltöltés végtelenül kényelmes. Hagyományos e-liquiddel vagy ízesített nikotinsóval egyaránt használható. Az ITO szivárgásgátló technológiájának köszönhetően egy csepp értékes liquid sem veszhet kárba. Sőt, a kondenzáció sem okoz majd problémát! Zseniális aromák, lenyűgöző gőzök, imádnivaló kivitelben, ez a Doric Q. Az e-cigaretta, amibe első látásra beleszeretsz!

Műszaki adatok:
Méret:
23,2 x 95,6 mm
Anyag: PCTG
Akkumulátor: 800 mAh beépített
Teljesítmény: 12W
Töltés: 5 V/1 A USB-C
Pod tank kapacitása: 2 ml
Pod tank anyaga: PCTG
Csatlakozás: mágneses
Töltés: oldalsó töltés
Kompatibilis pod tankok: Voopoo ITO 0,7 Ohm, 1,0 Ohm, 1,2 Ohm, Voopoo ITO pod, Voopoo ITO-X Pod
Biztonság: Rövidzárlat elleni védelem, túltöltés elleni védelem, maximális teljesítmény szabályozás, kimeneti feszültség szabályozás, túlmelegedés elleni védelem, akkumulátor védelem.

A csomag tartalma:
1db Voopoo Doric Q pod készülék
1db Voopoo ITO pod tank (2 ml) 1 ohm előre telepítve
1db Angol nyelvű használati útmutató
A C típusú töltőkábel nem tartozéka a csomagolásnak

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti Voopoo termékeket forgalmaz! Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód