Barion Pixel
Menü
Kosár

Infamous - Liqonic - Banana Custard - Banán és Vanília Puding izű aroma - 10 ml

A kötelező darab! Most igazi pudingfej lehetsz te is, ha megkóstolod ezt az aromát. A fenséges krémes vanília édes, kellemes alapjába érett, illatos banánt kevertek, ami nem csak a gyümölcsösséget biztosítja, hanem a kellemes fanyar cukrosságot is. Pontosan azt kapod, amit vársz, egy mesés desszert ízt, kompromisszumok nélkül. Fenséges gőzök könnyedén. Több, mint egy desszert, több, mint egy aroma, ez Infamous!

Infó:

  • Gyümölcs ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Infamous Liquids, Horvátország

Ajánlott keverési arány: 10% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 10-15 nap

Figyelem!

Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód