Barion Pixel
Menü
Kosár

Steam Train Pod Edition - Terminal - Banán ízű Longfill Aroma - 10/30 ml

Kényeztesd el az érzékeid ezzel az ínyencséggel! A gyönyörű, sárga, érett banán tiszta, krémes, mézédes, gyümölcsös aromái felkorbácsolják az ízlelőbimbókat. A falatnyi jeges hűsítés viszont a nyugalom szeleként simítja ki az aromás gőzöket A termék egy 30 ml-es flakonban érkezik hozzád, ami 10 ml koncentrátumot tartalmaz. Ezt elég csak feltöltened a kedvenc boostereddel, PG-VG alapleveddel, összerázni és egész nap mehet a gőzölés.

Infó:
Gyártó: Steam Train, Ciprus
Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 1-3 nap
Kiszerelési egység: 10 ml aroma 30 ml flakonban

Figyelem! Csak alapfolyadékhoz keverve használható! A megvásárolt termék nem tartalmaz nikotint! A szükséges nikotin boostereket külön kell beszerezni hozzá. A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód