Barion Pixel
Menü
Kosár

Dr. Bacco - Melon Tobacco - Dohány és Sárgadinnye ízű Longfill aroma - 20/60 ml

Készen állsz egy szenzációs utazásra? Az eddig a fagy és a hűsítés birodalmában keringő Dr Frost most új vizekre evez. A Dr Bacco Melon Tobacco a nyár zamatát csempészi a kazánodba. Az alap a fantasztikus, könnyed világos, valamint a robosztus sötét dohányfajták kiegyensúlyozott keveréke, amihez rengeteg őrjítően gyümölcsös, friss, illatos, édes sárgadinnyét kevertek. Jól ismert ízek, egészen egyedi összeállításban. Meglepő? Abszolút! Mesteri? Kétségtelenül! Ez a Dr Bacco!

  • Gyümölcs/Dohány ízvilág
  • Prémium minőség (minőségi jellemzők)
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 20 ml aroma, 60 ml flakonban

Gyártó: Dr Bacco, Anglia

Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is.

Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 5-7 nap

Figyelem!

A megvásárolt termék nem tartalmaz nikotint! A szükséges nikotin boostereket külön kell beszerezni hozzá. A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Figyelem, csak e-alapfolyadékhoz keverve használható!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód