Barion Pixel
Menü
Kosár

Dotmod - Switch E-Bar - Strawberry Banana Ice Cream - Eper, banán és jégkrém ízesítésű Pod tartály NicSalt folyadékkal töltve - 2ml/20mg - 2 db

Jöhet egy kis high-end érzés Dotmodnak? A Dotmod Switch e-bar pod tankkal kipróbálhatod, hogy mit tudnak a "nagyok" kis léptékben. Itt vannak az Elf Bar aromái újraértelmezve. A 2 ml folyadékkapacitású pod tartály a jól bevált, kiváló minőségű hálós technológiával készült, így nem csak tartós, de tartós és tökéletes ízeket is produkál. A gőz mennyisége ideális, tökéletesen reprodukálja az analóg érzést. A 20 mg-os nikotintartalommal a torokhatás sem marad el. A pod tartály mágneses csatlakozással rendelkezik, a csere mindössze egy másodpercet vesz igénybe. Mivel előre meg van töltve folyadékkal, Önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze az ízeket! A praktikus szilikon védősapka gondoskodik a megfelelő higiéniáról és biztonságról. Jöjjön a legfontosabb, az íz! Az érett eper édes fűszeressége találkozik a banán fanyar-édes krémességével, így egy tomboló gyümölcshurrikánt hozva létre. És ha ez nem lenne elég, a fagylalt krémes jéghidegsége igazi élménnyé teszi a párologtatást. Nos, kezdődhet a Dotmod hatás?

Specifikációk:

Anyag: 1: PCTG

Folyadékkapacitás: 2 ml

Folyékony ízesítés: gyümölcs/édesítő/hűsítő

Nikotintartalom: 20 mg/ml

Ajánlott használat: MTL/RDL

Csatlakozás: mágneses

Újratölthető: nem

Kompatibilis eszköz: Kompatibilis eszköz: Dotmod Switcher E-bar

Dotmod, USA

Az ár 2 pod fejre vonatkozik!

A csomag tartalma: A csomag tartalma: 1:

2 db Dotmod Switcher pod tartály

Üzletünk kizárólag eredeti Dotmod termékeket forgalmaz!

 

Hűségpontos értékesítés! Kaphatsz egy kis extra kedvezményt?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek a pontgyűjtő akciónkban. Minden egyes megrendelt termékért a következő pontokat gyűjtheti, amelyek összege a fogyasztói ár felett található. Pontjaid számát a "Fiókom" menüpontban ellenőrizheted, és ott be is válthatod őket! A beváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! Hűségpontokat csak regisztrált ügyfeleink gyűjthetnek!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód