Barion Pixel
Menü
Kosár

BD Vape X Hirano Design - Droid Boro RDTA 3,7 ml - E-cigaretta Tank

A Droid Boro RDTA a BD Vape és a Hirano Design együttműködésének köszönhetően született. Az RDTA forma (a liquid tartály felett található az egyetlen tekerés fogadására alkalmas deck) miatt a nem mindennapi kialakítás nagyszerű megjelenést biztosít a tanknak. A liquid ellátásról a rozsdamentes acél sodronyok gondoskodnak. A 3,7 ml kapacitás az rdl dl és mtl rajongók igényeit is tökéletesen szolgálja ki. A 6 AFC betét segítségével a felső levegőzés precízen szabályozható. A Droid Boro tank természetesen az összes Boro moddal kompatibilis. A mellékelt 510 adapter segítségével bármilyen modra szerelhető.

Műszaki adatok:
Anyaga: rozsdamentes acél, PCTG
Liquid kapacitás: 3,7 ml
Légáramlás: felső, AFC betétekkel
Építhető tekerések száma: 1
Csatlakozó típusa: AIO Billet box, 510
Töltés: elülső

A csomag tartalma:
1 db Droid Boro RDTA 3,7 ml
6 db AFC betét
1 db 510 adapter
1 db Tartalék alkatrész csomag
1 db Felhasználói kézikönyv

Garancia ideje: 6 hónap

Üzletünk kizárólag eredeti BD Vape termékeket forgalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy pontos tájékoztatást adjunk a dobozban található termékekről, de a gyártó fenntartja jogot, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül változtasson a termékek csomagolásának tartalmán (pótalkatrészek, porlasztók darabszáma/ellenállása stb). Ezen változások miatt sajnos nem tudunk felelősséget vállalni!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód