Barion Pixel
Menü
Kosár

Dotmod - Switch E-Bar - Menthol Ice - Mentol ízű Niksó Liquiddel Töltött Pod Tank - 2ml/20mg - 2 db

Jöhet egy kis high-end érzés Dotmod módra? A Dotmod Switch e-bar pod tankkal kipróbálhatod, mit tudnak a „nagyok” kicsiben. Íme az Elf Bar aromái újra értelmezve. A 2 ml liquid kapacitású pod tank a jól bevált, minőségi mesh technológiával készült, így nem csupán tartós, hanem tartós és tökéletes ízeket is produkál. A gőz mennyisége ideális, remekül adja vissza az analóg feelinget.

A 20 mg nikotintartalommal a torokhatás sem hiányzik majd. A pod tank mágneses csatlakozással rendelkezik, a csere egy másodperc csupán. Miután előre fel van töltve liquiddel, neked semmi más dolgod nem marad, mint élvezni az ízeket! A praktikus szilikon védőkupak gondoskodik a megfelelő higiéniáról és biztonságról egyaránt. Jöjjön a legfontosabb, az íz! A menta autentikus aromája egy óriási adag jéggel. Zamatok, amelyek egyszerűen magukkal sodornak. Friss, hideg, intenzív, egyszerűen tökéletes! Mentol fanoknak mindenképpen kötelező darab! Na, indulhat a Dotmod hatást?

Műszaki adatok:
Anyaga: PCTG
Liquid kapacitás: 2 ml
Liquid ízesítés: mentol/hűsítő
Nikotin tartalom: 20 mg/ml
Ajánlott felhasználási mód: MTL/RDL
Csatlakozás: mágneses
Újratölthető: nem
Kompatibilis eszköz: Dotmod Switcher E-bar
Gyártó: Dotmod, USA

Az ár 2 db podfejre vonatkozik!

A csomag tartalma:
2 db Dotmod Switcher podtank

Üzletünk kizárólag eredeti Dotmod termékeket forgalmaz!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód