Barion Pixel
Menü
Kosár

Ossem Juice - American Melon - Sárgadinnye ízű Shortfill eliquid - 50ml/0mg

Kicsit bosszantó, de el kell ismernünk, az Ossemes srácoknak mindig igazuk van. Tudják mi kell a vapernek. Kóstold meg, mit hoztak ki egyetlen nagyszerű összetevőből, a sárgadinnyéből. Édes, fűszeres, csábítóan illatos, és olyan finom, hogy az érzékeid táncolni kezdenek egyetlen slukk után. Természetesen a dinnye szinte kiált a jég után, így ez a liquid is kapott a hűsítésből rendesen. Egy shortfill azoknak, akiknek soha, semmi sem elég! Próbáld ki most!

  • Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
  • Prémium minőség (minőségi jellemzők)
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 50 ml 70VG/30PG arányú aroma és alapfolyadék 60 ml flakonban
Gyártó: Flavahub, Malajzia
PG-VG arány: 30PG - 70VG
Ajánlott keverési arány: 30PG-70VG arányú, 3mg/ml nikotin tartalmú e-liquid elkészítéséhez adjon hozzá 10ml 18mg/ml vagy 10ml 20mg/ml nikotin tartalmú boostert (a keverési aránynak megfelelően), majd alapos rázás után akár azonnal fogyasztható. Amennyiben nikotinmentes liquidet szeretne, akkor öntsön a flakonba 10 ml nikotinmentes alaplevet.
Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 3-5 nap

Figyelem! A megvásárolt termék nem tartalmaz nikotint! A szükséges nikotin boostereket külön kell beszerezni hozzá. A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent. FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód