Barion Pixel
Menü
Kosár

Ossem Juice - Brazilian Lime - Lime és Citrom ízű aroma - 30ml

Vannak napok, amikor az élő fába is belekötsz. Ilyenkor jó, ha akad valaki, aki visszaránt a valóságba. Az Ossem Juice Aroma Brazil Lime nem nyugtat meg, de az íze pofon vág, az tuti! A brazil lime friss aromája magára vonja az érzékek figyelmét, a fanyar citrom megszokott íze a biztos hátteret nyújtja ahhoz a tomboláshoz, amibe az aromák kezdenek az erőteljes hűsítés beköszönésekor. Készülj fel, a harcra, mert ebből más is akar majd!

Infó:
• Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 30 ml
Gyártó: Flavahub, Malajzia
Ajánlott keverési arány: 15-20 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 7-10 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód