Barion Pixel
Menü
Kosár

Ossem Juice - Raging Fury (Jackfruit Pineapple) - Jackfruit (jákafa gyümölcs) és Ananász ízű aroma - 30ml

Az aroma, ami tudja mit akarsz! Az Ossem Juice Raging Fury egy megszokott nyári íz is lehetne. De nem az! A napérlelte lédús ananász édes, fűszeres, csípősségét mindenki szereti. Azonban ha még egy kis egzotikus fűszert adunk hozzá, szinte felrobbannak az ízek. A nálunk kevésbé ismert Jackfruit körtés, banános, gyümölcsös aromái az extra hűsítéssel csodát tesznek az érzékekkel. Erre még Fred is csak annyit mondott: ide ember kell, nem kisgatya!

Infó:
• Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 30 ml
Gyártó: Flavahub, Malajzia
Ajánlott keverési arány: 15-20 % a PG-VG aránynak megfelelően.
Ajánlott érlelési idő: 7-10 nap

Figyelem!
Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód