Barion Pixel
Menü
Kosár

Revoltage - White Melon - Görögdinnye ízű Shortfill eliquid - 100ml/0mg

Íme a görögdinnye, ami a villanypásztorral találkozott. Jót tett neki az áramütés. A frissítő, vérpezsdítően gyümölcsös, harsogóan édes és mégis fanyar aromái felerősödtek. Persze ebben a shortfillben is megkapod a német agymenést, ami a gondosan adagolt hűsítést jelenti A jeges fuvallat kiemeli és nem elnyomja a görögdinnye valódi zamatát. Kipróbálnál valami egészen újat? Akkor itt a lehetőség belenyúlni a tutiba! Revoltage, derült égből a villámcsapás, illetve szerelem.

  • Gyümölcs/Hűsítő ízvilág
  • Prémium minőség (minőségi jellemzők)
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 100 ml 30PG/70VG arányú aroma és alapfolyadék 120 ml flakonban

Gyártó: Revoltage, Németország

PG-VG arány: 30PG - 70VG

Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 3-5 nap

Ajánlott keverési arány: 3 mg/ml nikotin tartalmú e-liquid elkészítéséhez adjon hozzá 20 ml 18 mg/ml vagy 18 ml 20 mg/ml nikotin tartalmú boostert, majd alapos rázás után akár azonnal fogyasztható. Amennyiben nikotinmentes liquidet szeretne, akkor öntsön a flakonba 20 ml nikotinmentes alaplevet.

Figyelem!

A megvásárolt termék nem tartalmaz nikotint! A szükséges nikotin boostereket külön kell beszerezni hozzá. A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód