Barion Pixel
Menü
Kosár

Vapy Twin - Kiwi & Strawberry - Kivi és Eper ízű Longfill aroma - 10/60 ml

Íme a színes ikertesók a szomszédból! Az egyik piros, a másik zöld. Azt hihetnéd, soha nem kerülnek összhangba. De hinni a templomban kell. Az ingerlően vöröslő, érett, lédús, eper üde, gyümölcsös, csípős aromáit nem csak megszelídíti, hanem igazi, tombolóan finom koktéllá varázsolja a kiwi fanyarédes, jellegzetes zamata. Tengernyi, izgalmas íz, mindössze két alapanyagból. Élvezd a tökéletességet, induljon a Vapyness!

• Gyümölcs ízvilág
• Prémium minőség
• Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml aroma, 60 ml flakonban

Gyártó: Chemnovatic, Lengyelország

Ajánlott keverési arány: csak töltsd fel a flakont a címke felső széléig, majd alapos összerázás után használhatod is. Javaslat: érdemes pihentetni a kész e-liqiudet az ajánlott érlelési időnek megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 1-4 nap

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód