Barion Pixel
Menü
Kosár

Infamous - Liqonic - Nutty Cocoa Custard - Vanília, Mogyoró és Kakaó izű aroma - 10 ml

Voilá, a krémek krémje! Az Infamous nem viccel, ha desszertről van szó. Egy csodás, habos és könnyű vanília krém, jó nagy maréknyi keserédes, földes ízű roppanós mogyoróval. Az élvezeteknek itt még nincs vége, a tökéletességet az intenzív aromájú kakaó teszi teljessé és letehetetlenné. Nincsenek kiugró ízek, csak isteni zamatok, isteni harmóniában. Több, mint egy desszert, több, mint egy aroma, ez Infamous!

Infó:

  • Desszert ízvilág
  • Prémium minőség
  • Eredeti csomagolás

Kiszerelési egység: 10 ml

Gyártó: Infamous Liquids, Horvátország

Ajánlott keverési arány: 10% a PG-VG aránynak megfelelően.

Ajánlott érlelési idő: 10-15 nap

Figyelem! Az aroma önmagában nem alkalmas e-cigaretta utántöltéséhez! Csak alapfolyadékhoz (PG: propilén glikol és VG: növényi glicerin) adagolva használható! A keverést követően minden esetben javasoljuk a kész e-liquid érlelését az intenzívebb ízek eléréséhez. Keverés után és használat előtt alaposan felrázandó! Tárolás: hűvös, árnyékos napfénytől védett helyen, 12-25 C fokon. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűségpont akció! Jöhet egy kis extra kedvezmény?

Regisztrált vásárlóink automatikusan részt vesznek pontgyűjtő akciónkban. Minden megrendelt termék után gyűjtheted az utána járó pontokat, amelyek mennyiségét a fogyasztói ár felett találod. A pontjaid számát a „Fiókom” menüpontban csekkolhatod, és ugyanitt be is tudod váltani őket! Az átváltás nem lesz nehéz, 1 (azaz egy) hűségpont 1 (azaz egy) forintnak megfelelő összeget jelent.

FONTOS! A hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárlóink tudják gyűjteni!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
Ellenőrző kód